Handelsbetingelser

 
 
 

Generelle oplysninger


Growupp
Enkeltmandsvirksomhed
Cvr 25064054/ SE: 35004963
Jels Vestergade 12 b - jels
Info@growupp.dk
+4561767210


Betaling

De mulige betalingsmåder er Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Data krypteres med SSL (Secure Socket Layer) og sendes sikkert til PBS.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering
 

Fragt og levering

 

 • Fragt fra 0 kr. til 150 kr.
 • Der leveres kun til adresser i Danmark.
 • Leveringstid 1-3 hverdage.
 • Dine Pakker sendes med  GLS (pakkeshop/ firmaadresse/ privatlevering)
 • OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da onlineshoppens kundeservice.
 • Hvis du ikke er hjemme på adressen leveres pakken ligeledes til nærmeste udleveringssted, og en seddel med informationer ligges i postkassen. 
 • Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men du betaler selv denne returporto..
 • Du kan ikke bytte fødevarer og gavekort.
 

Leveringstid

 

Hos Growupp Onlineshop bestræber vi os på den allerbedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere vores onlineordrer så hurtigt som muligt. Din ordre afsendes hurtigst mulig og vi har en leveringstid på 1-3 hverdage. Vi kan dog ikke give en 100% garanti, men du er altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information om din ordre. Når din ordre afsendes fra vores lager, modtager du automatisk en kvittering pr. e-mail med dig Track & Trace nummer til din forsendelse.

 

Skulle der mod forventning opstå problemer vil vi naturligvis kontakte dig.


Ved produkter med specielle leveringsvilkår, vil specifik leveringsinformation være oplyst på produktsiden.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Ved tilbudsvarer vilder altid blive opkrævet fragt for levering og returnering..


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (info@growupp.dk) eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen .Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
(Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)


Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  (madvarer).
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (175,00)


Varer undtaget fortrydelsesretten

(IMadvarer)

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1.  
 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 • Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,
 • Opførelse af bygning,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,
 • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
 • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr. 

 

 1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 1. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

 

 1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 

 1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 

 1. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

 

 1. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

 

 1. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

 

 1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

 1. Finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.

 

 1. Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

 • du bryder på plomberingen Pafume, cremer, sæber og lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 


Varens stand, når du sender den retur

Varerne skal leveres til os i original emballage med en beskyttende indpakning udenom, og du må ikke påklæbe adresselabel eller skrive på den originale emballage, da vi i så fald ikke kan sælge varen til fuld pris. 
Sendes en vare retur, hvor den originale emballage er beskadiget og/eller mangler, ses det som en væsentlig forringelse af varens værdi, hvorfor der heller ikke kan returneres det fulde beløb. Vi vurderer ud fra hvert enkel vare, i hvor stor grad varens værdi er forringet og hvilket beløb der vil blive tilbageholdt.
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Dog fratrukket leveringsomkostninger , uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Varen sendes til:
Growupp

Jels Vestergade 12 b -jels

6630 Rødding
 Mrk returvarer

 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Growupp

Jels Vestergade 12b -jels

6630 Rødding
 Mrk returvarer
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Growupp og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på (https://login-w11.smart-web.dk/?page=page&sub=edit&id=10&edit=textl) er Direktør Jesper Toftmann Hansen.

 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 
Som registreret hos (Growupp), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: (Info@growupp.dk).

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (info@growupp.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25.09.2017